Partnereink

Lidl

Tesco Global Áruházak Zrt.

Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.

 

"2003-as indulása óta beszállítója vagyok a Zöldségcentrum Kft.-nek petrezselyemgyökér és paszternák vonatkozásában. E hosszú együttműködés sikere többek között abban rejlik, hogy a Zöldségcentrum Kft. folyamatosan stabil piacot biztosít számomra, így termékeim értékesítése nem ütközik nehézségekbe még akkor sem, ha egyébként a zöldségek piacán esetleges túltermelés mutatkozik. A rendszeres beszállításoknak köszönhetően a saját termelésem is könnyebben tervezhető, a biztos értékesítés tudatában energiáimat teljes egészében a jó minőségű termékek előállítására tudom fordítani. A társasággal folytatott, mind a piaci viszonyokat, mind a termelési információkat érintő rendszeres kommunikáció eredményeként nem csak időszakosan, hanem gyakorlatilag egész évben tudok szállítani. Ezáltal árbevételem is folyamatosan képződik, ami segít a mezőgazdasági tevékenységem finanszírozásában, likviditásom biztosításában."

Balog-Víg László - Apátfalva

 

"Évek óta hagymaféléket szállítok a Zöldségcentrum Kft.-nek. Azért vált legnagyobb vevőmmé a társaság, mert együttműködésünket mindvégig a teljes korrektség, az egyenrangú partnerség jellemezi. E korrektség magában foglalja a piacot mindenkor jellemző felvásárlási árak képzését, az áruk átvételkori minősítését, a szóbeli megállapodások teljes betartását. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a Zöldségcentrum Kft.-vel egy pénzügyileg rendkívül stabil és maximálisan megbízható partnert tudok magam mögött. Ezt azért tartom az egyik legfontosabb tényezőnek, mert  ezt az ágazatot egyébként rendkívül rossz fizetési morál jellemzi, az évek során nagyon sok termelő ment tönkre azért, mert vásárlói nem fizették ki a beszállított termékeit. Ez a Zöldségcentrum Kft. esetében elképzelhetetlen, a megállapodott fizetési határidőket mindig napra pontosan betartják."

Szabó Tibor - Ambrózfalva

 

"Az egyre nehezebb és kiszámíthatatlanabb nagybani piaci értékesítés alternatíváját keresve kerültem kapcsolatba a Zöldségcentrum Kft.-vel évekkel ezelőtt. Együttműködésünk kezdete előtt az is bizonytalanságot jelentett, hogy milyen zöldségeket, és miből mennyit termeljek. A társaság mindkét problémámra megoldást jelentett. A szezonok előtt tartott beszállítói megbeszéléseken a piaci igények és a rendelkezésemre álló termelési adottságok összehangolásával pontosan meg tudjuk határozni azt a termékportfóliót, melyet stabilan és jó minőségben elő tudok állítani, és amelyre a Zöldségcentrum Kft. biztos piacot nyújt. Ha szükséges, a konkrét fajták kiválasztásában, és a termelési technológiában is tudnak segíteni. Így a rendelkezésemre álló földterületeket hatékonyabban tudom kihasználni, gazdaságosabban tudok termelni."

Kiss Lajos - Makó